Logo

Mandelfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g mandler
4 æggeblommer
4 spsk sukker
5 blade husblas
½ liter piskefløde
¾ dl whisky

Smut og hak mandlerne. Husk at gemme en hel mandel. Pisk æggeblommer og sukker godt. Bring mælken i kog sammen med de hakkede mandler. Hæld den kogende mælk i æggemassen. Hæld det tilbage i gryden og varm op under piskning til lige inden kogepunktet. Det må ikke koge. Tag gryden fra varmen. Udblød husblasen i koldt vand. Tryk vandet af og smelt husblasen i den varme creme. Tilsæt whiskyen og afkøl cremen. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde creme sammen med den hele mandel. Hæld desserten i en skål og stil den køligt til næste dag. Pynt fromagen med lidt hakkede mandler eller pistacienødder og server kirsebærsauce til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her