Logo

Mandelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekage

125 g smuttede mandler
4 æggeblommer (vægtklasse 3)
250 g sukker
4 æggehvider
1 knsp salt
3 spsk rasp
25 g lyse rosiner
1 spsk rom/Kirsch
papaya, mango eller ananas
limesaft

Mal mandlerne groft - de skal stadig ha' lidt bid. Pisk æggeblommer og sukker tykt og rør mandler og rasp i.
Pisk æggehviderne stive med salt og fold dem i ægge-mandelmassen sammen med rosiner og spiritus.
Hæld dejen i en velsmurt, letraspet springform, 20 cm i diameter, og bag kagen ved 160C i en god times tid.

Ved serveringen skæres kagen i store trekanter og serveres med den ønskede frugt dryppet med limesaft.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med sød jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os