Logo

Mandelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekage

125 g smuttede mandler
4 æggeblommer (vægtklasse 3)
250 g sukker
4 æggehvider
1 knsp salt
3 spsk rasp
25 g lyse rosiner
1 spsk rom/Kirsch
papaya, mango eller ananas
limesaft

Mal mandlerne groft - de skal stadig ha' lidt bid. Pisk æggeblommer og sukker tykt og rør mandler og rasp i.
Pisk æggehviderne stive med salt og fold dem i ægge-mandelmassen sammen med rosiner og spiritus.
Hæld dejen i en velsmurt, letraspet springform, 20 cm i diameter, og bag kagen ved 160C i en god times tid.

Ved serveringen skæres kagen i store trekanter og serveres med den ønskede frugt dryppet med limesaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her