Logo

Mandelkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mandler
udstenede dadler
skivet frugt f. eks. bananer jordbær ferskner nectariner osv
Cashewnødder
friskpresset appelsinsaft
frøene fra en halv stang vanilje
evt. frosne bær

Mandler foodprocesses til konsistens som gryn, udstenede dadler tilsættes til det hænger sammen i en stor klump og man frygter for sin foodprocessor.
Ikke for mange dadler, da bunden dels bliver for sød, dels for klistret. Bunden fryses for at give konsistens, indtil 15-30 min før spisning.
Bunden dækkes af skivet frugt, f. eks. bananer, jordbær, ferskner, nectariner, osv.
Overhældes med f. eks. cashewcreme (men mandel- eller macadamiacreme er også vidunderligt):
Cashewnødder blendes med friskpresset appelsinsaft og frøene fra en halv stang vanilje.
For at give anden smag og farve kan tilsættes frosne bær.
Jordbær er geniale, skovbærblanding giver en virkelig sexet farve, hindbær giver mere konsistens pga de små 'kerner'.
Blåbær er ren luksus.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slør til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød grapefrugtsalat med yoghurtflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SlankeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!