Logo

Mandelkrokantis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl piskefløde
½ dl sukker
3 æggeblommer
2 mandelkrokant
 
Æggeblommer og sukker piskes kraftigt til en tyktflydende og luftig masse.
Piskefløden piskes (ikke for stift). Mandelkrokant stykkerne kommes i en
plastpose og knuses fint med en kagerulle.
Mandelkrokant og flødeskum vendes i æggemassen, som derefter hældes i
en 1 liters form og fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her