Logo

Mangoparfait med sauce af solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg
3 æggeblommer
1 1/4 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
3 dl piskefløde
1 dåse mango i sukkerlage, ca 450 g
nogle blade citronmelisse

Solbærsauce:
2 dl vand
2 dl sukker
250 g solbær

Kom æg, æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det til hvidt og luftigt skum.
Hæld fløden i og kør massen i en ismaskine i ca 20 min.
Lad mangoen dryppe godt af.
Hæld den i ismaskinen og kør i yderligere 10 min.
Kom partaiten over i en skål og lad den stå overdækket i fryseren til serveringen.
Kog vand og sukker til sauce Kog lagen et par minutterog lad den derefter blive kold.
Skyl solbærrerne hvis det behøves, nip dem af klaserne og kom dem i en køkkenmaskine.
Kør solbærrerne til en jævn mos, tilsæt sukkerlagen og kør i yderligere nogle sek.
Si saucen og smag evt til med sukker.
Fordel parfaiten i store glas med en isske og hæld solbærsaucen rundt om.
Stik lidt citronmelisse i den og server med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas med vaniljesirup og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold kirsebærsuppe - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BahiadessertDenne dessert er opkaldt efter Bahia-regionen i Brasilien hvor der vokser mange...
• Ananas med vaniljesirup og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os