Logo

Mangomousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 moden mango
2 spsk citronsaft
2 spsk kogende vand
2 blade husblas
2 spsk sukker
2 æggehvider

Kom det kogende vand op i citronsaften og opløs den allerede udblødte husblas heri.
Pil og udsten mangoen og blend kødet med sukkeret.
Kom husblassen i.
Lad den stå i køleskabet imens fløden piskes stiv. Æggehviderne piskes stive.
Fold forsigtigt begge dele op i mangomassen.
Kom mangomoussen op i en stor skål og sæt den i køleskabet et par timer.
Pyntes med lidt flødeskum, frugt eller reven chokolade lige inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage 3En god dansk klassiker, som vi aldrig bliver trætte af! Prøv selv
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!