Logo

Mangosorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 store modne mango

Sukkerlage:
1 dl sukker
1 dl vand
saft af 2 store appelsiner
1 æggehvide
100 g flormelis

Pynt: kernerne fra et granatæble

Skræl mangofrugterne og skær kødet fra den store sten i midten.

Kødet kan være meget trævlet, så man må være lidt tålmodig.

Kog en sukkerlage af vand og sukker og purer frugtkødet sammen med sukkerlagen og citrussaften i blenderen.
Kom massen i en plasticboks og frys sorbeten i ca. 3 timer.

Pisk æggehviden stiv og tilsæt sukker.

Pisk marengsmassen godt sammen.

Tag isen ud af fryseren og pisk den op med håndmixeren.

Pisk marengsmassen ind i isen og frys den igen.

Husk at tage sorbeten ud af fryseren ca. 15 min før anretning.

Form sorbeten til kugler og pynt den evt. med kerner af granatæble (de kan være meget sure!)

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• The ice-QueenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm æblekage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• The ice-QueenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os