Logo

Mangosorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 pers.)
1 dl vand
100 g sukker
2 dl mangopure (frisk mango, blendet og sigtet)
2 dl friskpresset appelsinjuice
½, lime, saft af

Kog vand og sukker igennem i nogle minutter til 2 ½ dl sorbetlage.
Køl den af.
Rør sorbetlagen sammen med resten af ingredienserne, og frys massen i en ismaskine.
Man kan forsøge uden ismaskine, men resultatet bliver aldrig lige så godt.
Tag i så fald isen ud af fryseren hver halve time og pisk kraftigt.
Gentag, til sorbeten har fast konsistens.
Eller lad sorbeten fryse helt hård, og giv den en tur i blenderen bagefter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her