Logo

Marengs med is og frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 40-45 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

3 æggehvider
150 g flormelis
Fyld:
½ liter is
flødeskum
bananer
druer
appelsinstykker
revet appelsinskal

Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter flormelisen i lidt ad gangen.
Aftegn en cirkel på 24 cm på bagepapir lagt på bagepladen.
Sprøjt små toppe i kanten og fordel resten af marengsmassen indenfor.
Bag marengsbunden ved 130ºC 40-45 min., eller til den er helt tør.
Ved serveringen fyldes den med skivet eller kuglet is, flødeskum og frugter.
Den revne appelsinskal fordeles på isen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her