Logo

Marengs med nougat-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengs med nougat-creme

 

Desserten er skønne sprøde marengs med en nem og lækker nougatcreme. Enkel opskrift der vil vække glæde.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 45 min. Ikke fryse-egnede. 4 personer

#

Marengs: (8 stk)

3 æggehvider

1 tsk citronsaft

175 g flormelis

 

Fyld til 4 stk:

2½ dl piskefløde

100 g blød nougat (køleskabskold revet)

50 g hasselnøddekerner (grofthakkede)

*

 

Pisk æggehvider, citronsaft og flormelis i en skål over kogende vand.

Pisk kraftigt, til æggehvideskummet er godt varmt ca. (65 °C).

Tag skålen op af det varme vandbad og pisk marengsmassen kold med en elmikser eller i en røremaskine.

Sæt 8 marengs på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 100 °C i ca. 45 min.

 

FYLD: Pisk fløden til blødt skum og vend revet nougat og hakkede nøddekerner i.

Fordel cremen på toppen af de 4 marengs lige før servering.

 

TIPS: De resterende 4 marengs kan opbevares i en kagedåse.

 

Marengs med nougat-creme


Se flere dejlige desserter her


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her