Logo

Marengs med stikkelsbærfløde og "røde og sorte bær"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stikkelsbærfløden her er faktisk det somme som en fool !
Jeg synes bare, at "fløde" lyder bedre til denne dessert.
Beregnet til 4 personer.
 
Marengs:
3 æggehvider
170 sukker
½ tsk hyldeblomsteddike:
1 tsk Maizena majsstivelse.
 
Stikkelsbærfløde:
2 dl piskefløde
250 g søde stikkelsbær
100-300 g sukker efter behag
 
350 g blandede bær: fx jordbær, hindbær, brombær, solbær, ribs eller søde stikkelsbær
 
Stikkelsbærfløde: Kog stikkelsbærrene med sukker i ca, 5 minutter. Mos dem med en gaffel og afkøl kompotten i en times tid eller mere, Vend med pisket fløde,
 
Marengs: Forvarm ovnen til 150°,
Pisk æggehviderne stive med sukker hyldeblomsteddike og Maize­na,
Lav en cirkel på ca, 20 cm i diameter på en bageplade med bage­papir
Fyld cirklen ud med de stiftpiskede hvider - kanten må ger­ne være lidt højere end resten!
Bag marengsbunden i ca, 1 time,
Fyld marengs'en med stikkelsbærfool og drys de "røde og sorte bær" over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?