Du er her:
Forside
> Marengs med stikkelsbærfløde og "røde og sorte bær"
Marengs med stikkelsbærfløde og "røde og sorte bær"
Print med billeder
Print uden billeder
Stikkelsbærfløden her er faktisk det somme som en fool !
Jeg synes bare, at "fløde" lyder bedre til denne dessert.
Beregnet til 4 personer.
Marengs
:
3 æggehvider
170 sukker
½ tsk hyldeblomsteddike:
1 tsk Maizena majsstivelse.
Stikkelsbærfløde:
2 dl piskefløde
250 g søde stikkelsbær
100-300 g sukker efter behag
350 g blandede bær: fx jordbær, hindbær, brombær, solbær, ribs eller søde stikkelsbær
Stikkelsbærfløde: Kog stikkelsbærrene med sukker i ca, 5 minutter. Mos dem med en gaffel og afkøl kompotten i en times tid eller mere, Vend med pisket fløde,
Marengs
: Forvarm ovnen til 150°,
Pisk æggehviderne stive med sukker hyldeblomsteddike og Maizena,
Lav en cirkel på ca, 20 cm i diameter på en bageplade med bagepapir
Fyld cirklen ud med de stiftpiskede hvider - kanten må gerne være lidt højere end resten!
Bag
marengs
bunden i ca, 1 time,
Fyld
marengs
'en med stikkelsbærfool og drys de "røde og sorte bær" over.
Tweet
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Send opskrift til en ven
Feedback
Print med billeder
Print uden billeder
Forrige: Marengs med nougat-creme
Næste: Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessert
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Hamburgerkoteletter med banan + Venetiansk kage
• Trifli
• Hyldebærsorbet
• Hamburgerryg med sprøde kartoffelkugler og madeirasauce + Prinsens pærer
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
Password
Glemt password
Ny bruger
E-mail
Password
Gentag password
Navn på bog
Post nr.
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Veganer
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Marie
Hmm min bund er helt skør - ikke hævet og næsten mere en brun æggekage! Er det korrekt med 6 æg?
masaitsiaq
Ved i hvorfor det hedder Amagerkotelet?
Per Larholm
Spørgsmålet er bare - hvor får man frisk svineblod til at lave retten af ???
madABC.dk
Hej John. I opskriften står der at kyllingen skal være grillet. Så er den "gennemstegt" og ikke "gennemkogt". Og jo Kyllingegratin...
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?
Ja, de er gode for mig
Nej, de er for svære at holde
Der er ikke nogen der skal blande sig i, hvad jeg skal spise
Jeg kender dem ikke
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...