Logo

Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessert

 

Fantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt dessert at servere på forårets eller sommerens kagebord i haven ...

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: ca. 45 min. Ikke fryseegnede. 4 stk.

 

#

Marengs:

2 æggehvider

100 g sukker

½ tsk citronsaft

100 g sukker

 

Yoghurtcreme:

200 g yoghurt 10%

1 dl piskefløde (flødeskum)

1½ spsk flormelis

2-3 bananer

2 passionsfrugter

*

 

MARENGS: Pisk æggehviderne stive med en skefuld sukker og tilsæt citronsaft.

Drys resten af sukkeret i lidt efter lidt og pisk yderligere et par min.

Sæt 4 store marengs på bagepapir.

Flad dem lidt ud med en ske.

Bag ved 90 °C i ca. 45 min.

Lad dem køle af på en bagerist.

Fjern bagepapiret ved at fugte papiret forsigtigt med lidt vand på bagsiden, så det er lettere at få af.

 

YOGHURTCREME: Vend yoghurt og flødeskum sammen med flormelis.

Kom cremen på marengsene lige før servering.

Skær bananerne i skiver og bland med kernerne af passionsfrugt.

Kom frugten på toppen af marengsene.

 

Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessert


Se flere dejlige desserter her


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?