Logo

Halva med semuljegryn - Halvas simigdalenios

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Halva med semuljegryn - Halvas simigdalenios

# Ingredienser

½ kop smør
1 kop grov semuljegryn
2 spsk valnødder
2 spsk smuttede mandler skåret i strimler
1½-2 kopper sukker
2 tsk kanel
2–3 kryddernelliker
2 kopper kogende vand
kanel

* Tilberedning 
Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt semulje, og rør hele tiden ved svag varme.
Når blandingen begynder at blive brun tilsættes hakkede valnødder og mandler og 
der røres ind til det hele er lysebrunt.

Rør sukker, kanel og kryddernelliker i.
Tilsæt vand og rør indtil det hele er blandet sammen og lad det småkoge i få min eller 
indtil siruppen er blevet optaget.

Fjern fra varmen, dæk med et viskestykke og lad det stå i omkring 15 min.
Kom det i en skål og pres det godt og vend det ud på et fad.
Pynt med mandler og drys med kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her