Logo

Marengsrede med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 45 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

3 æggehvider
150 g sukker
Fyld:
1/2 liter is
250 g friske jordbær
sukker efter smag
flødeskum
flækkede mandler

Pisk æggehviderne meget stive, og pisk derefter sukkeret i lidt ad gangen, så massen bliver sej.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt 2 tykke ringe eller cirkler tegnet på bagepapir - de skal være ca. 22 cm i diam.
Bag dem ved 130ºC i ca. 45 min., eller til ringene er sprøde og tørre.
Lad dem svale.
Læg ringene i en stabel, så de danner en marengsrede.
Rør jordbærrene sammen med lidt sukker og kom dem i sammen med iskugler eller skiver samt flødeskum.
Drys ristede mandelflager over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende citronpanna cottaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os