Logo

Melonsorbet med pernod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 cantaloupe meloner
1 dl hvidvin
1 dl sukker
1 æggehvide, past.

lage:
1 dl vand
1 dl sukker
2 stjerneanis
4 spsk pernod
8 citronmelisseblade til pynt

Kør den ene melon sammen med vin og sukker i en mikser. Hæld det i en form og frys i 1 time.
Rør i den halvfrosne masse og vend den stiftpiskede hvide i og frys yderligere 2 timer.
Kog vand sukker og anis til sukkerlagen i 15 min. og afkøl lagen.
Lav melonkugler af den anden melon.
Rør pernod i sukkerlagen og mariner kuglerne i ca 20 min.
Fordel sorbet og kugler i dessertglas og pynt med citronmelisseblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun ananascrumble med pistacienødderGør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag
• Blødende chokoladekage med brombærkompotBlødende chokoladekage kan også kaldes for chokoladefondant. Her servers den "blødende"...
• Mettes syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ferskendessert med nøddecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os