Logo

Melonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melonsuppe

 

Dejlig frisk, kølig og sød sommersuppe. Server den på en varm sommerdag som eftermiddagssødt eller som dessert, forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet..

Tilberedningstid: 10 minutter Koge/stegetid: ingen Ikke fryseegnet. 1 person

 

#

1 cantaloup melon (eller anden type)

100 g drænet yoghurt

4 isterninger

1 bundt mynte

citronmelisse

*

 

Del melonen, grav kødet ud og vej 150 g af pr. portion.

Kom melon kødet i en blender med yoghurt, isterninger og mynte.

Kør det godt igennem til en glat suppe.

Hæld suppen tilbage i melonen og server med pynt af citronmelisseblade.

 

Tips: Kan også serveres som smoothie i et stort glas med sugerør.

 

Kalorier

 

237 kcal

Protein

99

16 ½

Kulhydrat

259

43 ½

Fedt

11 9

39 ½

Kostfibre

39

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her