Logo

Melonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Melonsuppe

 

Dejlig frisk, kølig og sød sommersuppe. Server den på en varm sommerdag som eftermiddagssødt eller som dessert, forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet..

Tilberedningstid: 10 minutter Koge/stegetid: ingen Ikke fryseegnet. 1 person

 

#

1 cantaloup melon (eller anden type)

100 g drænet yoghurt

4 isterninger

1 bundt mynte

citronmelisse

*

 

Del melonen, grav kødet ud og vej 150 g af pr. portion.

Kom melon kødet i en blender med yoghurt, isterninger og mynte.

Kør det godt igennem til en glat suppe.

Hæld suppen tilbage i melonen og server med pynt af citronmelisseblade.

 

Tips: Kan også serveres som smoothie i et stort glas med sugerør.

 

Kalorier

 

237 kcal

Protein

99

16 ½

Kulhydrat

259

43 ½

Fedt

11 9

39 ½

Kostfibre

39

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NetmelonMelon stammer oprindeligt fra Indien og har derfra spredt sig til Afrika og Mellemøsten....
• MelonkageEn lækker kagebund, med skønne melontern og dejlig råcreme - så er desserten fin
• Salat med melon og skinkeMelon og skinke er en dejlig sommerklassiker - her har vi lavet retten som en salat
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os