Logo

Melontærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: ca. 40 min. Bagetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet

Dej:
200 g hvedemel
150 g smør eller margarine
3 spsk flormelis
3-4 spsk fløde
Fyld:
1 cantaloup- eller honningmelon
4-5 små makroner
1 dl æblegele
lidt vand
Tilbehør:
cremefraiche eller flødeskum

Findel fedtstoffet i melet, så det minder om reven ost.
Bland flormelis i og saml dejen med fløde.
Lad dejen hvile en halv times tid.
Rul den ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform hermed.
Prik dejen med en gaffel og bag den ved 180ºC i 15-20 min., eller til den er gylden.
Lad tærten svale.
Knus makronerne og læg dem på tærtebunden.
Skær melonen midt igennem og tag kernerne ud.
Skræl den og skær frugtkødet i smalle lameller.
Læg dem i et pænt mønster på makronlaget.
Smelt geleen med lidt vand. Lad det svale lidt, inden tærten glaseres.
Server tærten med cremefraiche eller flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærbrùlée med hindbærFælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i...
• Milkshake med jordbær og jordbær med chokoladeDen cremede milkshake med jordbær kan både serveres som dessert og et friskt mellemmåltid....
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærbrùlée med hindbærFælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os