Logo

Mousse med banan og solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl tykmælk
2 tsk vaniljesukker
4 bl husblas
1 banan
1 spsk citronsaft
4 tsk solbærmarmelade
2 dl müsli
100 g brombær
 
Tykmælken røres med vaniljesukker.
Bananen skæres i små stykker og tilsættes.
Husblas udblødes i lidt koldt vand. Husblasen smeltes i citronsaften.
Den smeltede husblas tilsættes tykmælken.
Blandingen henstår til den bliver fast.
Blandingen hældes i 4 små forme.
De fyldes halvt op, solbærmarmeladen lægges i hver. Derefter fyldes
formen op med moussen.
Moussen sættes i køleskab i 4 timer.
Müslien hakkes fint.
Moussen tages ud af skålene og vendes i müslien.
Anrettes på tallerkener med friske brombær til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsingranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling Provence + Banandessert med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os