Logo

Mousse med banan og solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 dl tykmælk
2 tsk vaniljesukker
4 bl husblas
1 banan
1 spsk citronsaft
4 tsk solbærmarmelade
2 dl müsli
100 g brombær
 
Tykmælken røres med vaniljesukker.
Bananen skæres i små stykker og tilsættes.
Husblas udblødes i lidt koldt vand. Husblasen smeltes i citronsaften.
Den smeltede husblas tilsættes tykmælken.
Blandingen henstår til den bliver fast.
Blandingen hældes i 4 små forme.
De fyldes halvt op, solbærmarmeladen lægges i hver. Derefter fyldes
formen op med moussen.
Moussen sættes i køleskab i 4 timer.
Müslien hakkes fint.
Moussen tages ud af skålene og vendes i müslien.
Anrettes på tallerkener med friske brombær til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her