Logo

Muldvarpeskud - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til 4 personer

 

450 g udstenede svesker

3 dl vand

85 g sukker

50 g mandler

Creme:

2 æggeblommer

2 spsk sukker

1 spsk majsstivelse

2 1/2 dl fløde

1/2 stang vanilje

Pynt: Flødeskum

 

Bring vand og sukker i kog. Kom sveskerne i og lad dem koge i 5 minutter.

Lad dem blive kolde i lagen.

Kom en smuttet mandel i hver sveske.

Top sveskerne op på et fad.

Creme: Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelse i.

Bring fløden i kog med den flækkede vanilje.

Hæld den i æggemassen og bring det i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Lad cremen blive kold.

Fordel den kolde creme over sveskerne og kom flødeskum over.

Drys med reven chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød med kanelsukker klassiskDenne klassiske opskrift på god gammeldags risengrød rækker til 4 portioner.
• FrugtgeleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små ingefærpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød med kanelsukker klassiskDenne klassiske opskrift på god gammeldags risengrød rækker til 4 portioner.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os