Logo

Muscovado-is med mandler i rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muscovado-is med mandler i rom

Muscovado-is
1,5 dl piskefløde
2 dl mælk
1 spsk glukose
1 dl lys eller mørk muscovado råsukker
5 æggeblommer (pasteuriserede)

Mandler i rom:
400 g søde mandler
50 g pistacienødder
1 dl hvid rom
2 dl vand
5 dl lys muscovado råsukker

 

Pisk æggeblommer og muscovadoråsukker sammen.

Giv fløde, mælk og glukose et opkog.

Pisk æggeblandingen i den varme mælkeblanding.

Hæld blandingen gennem en tætmasket si.

Kør blandingen i ismaskinen, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer.

Rør i blandingen af og til.

Skold, og smut mandlerne.

Læg mandlerne i en pæn glaskrukke.

Bland muscovado råsukker og vand i en gryde, og kog indtil sukkeret er smeltet.

Lad blandingen afkøle. Tilsæt rom.

Hæld lagen over mandlerne.

Lad stå mindst 1 uge.

Serveres til is.

Hvis du anvender mørk muscovado råsukker, får isen en lakridsagtig og kraftigere smag, end hvis du anvender lys muscovado råsukker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
• Flødefromage, parfait, frugt og saucerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rød saftbudding med cremesauceEn dejlig egnsret fra Sønderjylland
• Rabarberkompot med rom og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!