Logo

Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiral

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Iscreme:
2 dl fløde 13%
1 stang polynesisk vanilje
1 ½ æggeblomme
30 g muscovado sukker
1 dl yogh­urt
 
Karamelspiral:
100 g perlesukker
5 g glukose
2 spsk vand
Olie
 
Iscreme: Kog fløden op med vanilje og legér med æggeblommer og Muscovado sukker.
Køl cremen ned og vend yoghurt i.
Kør cremen på ismaskine.
 
Karamelspiral: Kog ingredienserne ind til en lys gylden karamel.
Smør et strygestål med olie og træk karamellen i en spiral omkring stålet.
Træk forsigtigt af når karamellen er helt kold, men pas på den ikke
knækker. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her