Logo

Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiral

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
Iscreme:
2 dl fløde 13%
1 stang polynesisk vanilje
1 1/2 æggeblomme
30 g muscovado sukker
1 dl yogh­urt
 
Karamelspiral:
100 g perlesukker
5 g glukose
2 spsk vand
Olie
 
Iscreme: Kog fløden op med vanilje og legér med æggeblommer og Muscovado sukker.
Køl cremen ned og vend yoghurt i.
Kør cremen på ismaskine.
 
Karamelspiral: Kog ingredienserne ind til en lys gylden karamel.
Smør et strygestål med olie og træk karamellen i en spiral omkring stålet.
Træk forsigtigt af når karamellen er helt kold, men pas på den ikke
knækker. 
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinskogte pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags engelsk risbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os