Logo

Mynte iscrème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl piskefløde
2 1/2 dl sødmælk
200 g stødt melis
100 g glukose
1/4 stg vanilje
2 dl æggeblommer
20 mynteblade
 
Mælk, sukker, fløde, vanilje og glukose koges op.
Massen legeres over i æggeblommerne.
De grofthakkede mynteblade kommes i.
Trækker i mindst 12 timer.
Ismassen sigtes og der tilsættes nye friske mynteblade og isen køres på ismaskine. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert Kong HansEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert Kong HansEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os