Logo

Nødde æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ kg æbler
50 g rosiner
150 g smør
150 g sukker
3 æg
100 g hasselnødder
cremefraiche 18 %

Æblerne skrælles, skæres i små både og dampes møre i ganske lidt vand. Rosinerne tilsættes, og mosen hældes i et ovenfast fad.
Smørret røres grundigt med sukker og æggeblommer. Nødderne hakkes og tilsættes. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Dejen hældes over æblemosen, og æblekagen bages i en 200ºC varm ovn ca. 30 min.
Desserten serveres lun med kold cremefraiche
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
• LemonpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer med risHer er opskriften på en spændende dessert med blommer og ris - en kombination man ikke ser...
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!