Logo

Nødde æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg æbler
50 g rosiner
150 g smør
150 g sukker
3 æg
100 g hasselnødder
cremefraiche 18 %

Æblerne skrælles, skæres i små både og dampes møre i ganske lidt vand. Rosinerne tilsættes, og mosen hældes i et ovenfast fad.
Smørret røres grundigt med sukker og æggeblommer. Nødderne hakkes og tilsættes. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Dejen hældes over æblemosen, og æblekagen bages i en 200ºC varm ovn ca. 30 min.
Desserten serveres lun med kold cremefraiche
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DaimisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-jordbær-kompot med vaniljeskyrRabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret....
• Flødedessert med bærmousse En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Daimis 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os