Logo

Nem is med æblecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 liter vaniljeis
2 æbler
1/4 liter piskefløde
50 g sukker
 
Æblerne skrælles og hakkes fint.
Koges i ca. 10 min. og afkøles.
Fløden piskes stiv.
Æblerne blendes med sukkeret og blandes i flødeskummet.
Serveres til isen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!