Logo

Nina's nøddefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 blade husblas
50 g sukker
1 dl portvin
50 g mørk chokolade
75 g hasselnødder
2 ½ dl piskefløde
250 g hindbær
 
Udblød husblasen i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk fløden og sukker stift.
Hak nødder og chokolade i små stykker.
Smelt husblasen, tilsæt lidt portvin, så den ikke er for varm.
Resten af portvinen kommes i flødeskummet.
Hæld forsigtigt husblasen, i en tynd stråle, ned i fløden, under omrøring.
Tilsæt de hakkede nødder og chokolade.
Fordel fromagen i en randform.
Stilles i køleskab et par timer.
Serveres med hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skrappe koteletter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grapefrugter, bagtDessert med grapefrugter, rosiner, mandler og orangelikør. Lækker blanding af grapefrugts...
• Syltede pærer med tyttebærskumDesserten står i efterårets tegn med friske pærer og tyttebærsyltetøj
• Skrappe koteletter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!