
 
2 af de skønneste
isdesserter - smukt portionsanrettet i glas og kan tilberedes på ganske kort
tid.
 
Is-tiramisu
Til 4 personer
#
1 l Stracciatella is (fx Carte d'Or)
12 lady fingers
(også kaldet Savoiardi) 
2 pasteuriserede
æggeblommer 
2 pasteuriserede
æggehvider 
1 bæger mascarpone 
4 spsk sukker 
1 dl espresso /
stærk kaffe
kakao til at drysse
med 
lidt friskrevet skal
fra en økologisk appelsin 
*
 
Pisk æggeblommer og
sukker hvide. 
Pisk mascarponen i. 
Pisk æggehviderne
stive, og vend dem med mascarpone og æggeblommer. 
Kom tre ladyfingers
i et glas, hæld et par spsk kaffe over, anret to kugler is ovenpå, og afslut
med to spsk creme. 
Drys med kakao og revet
appelsinskal. 
 

 
2 slags is med likør-skum og mørk chokolade 
Til 4 personer
#
½ l Triple Chocolate is (fx Carte d'Or)
½ l Magical Sunset is (fx Carte d'Or) 
¼ l piskefløde 
2 spsk Grand Manier 
200 g revet mørk
chokolade 
*
 
Pisk fløden til let
skum med likøren. 
Anret to kugler is,
en af hver slags, i glas, og kom 1 stor spsk likørskum på hver. 
Drys med rigeligt
chokolade. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin