
 
Nyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få
stenene ud med en kirsebær/olivenudstikker, men tag et forklæde på, for bærsaften
sprøjter lidt. 
4-6 personer. Arbejdstid: 20 min. Trække- og frysetid: 2
timer 
 
#
500 g kirsebær 
3 spsk sukker 
3 spsk kirsebærlikør 
1 liter vaniljeis 
125 g mørk chokolade 
*
Skyl kirsebærrene, udsten dem, og hak dem groft. 
Vend dem sammen med sukker og likør, og lad dem trække i 1
times tid. 
Tag vaniljeisen ud af fryseren, og lad den tø i 10-15 min. -
så den kan røres blød. 
Rør de marinerede kirsebær i isen sammen med grofthakket
chokolade, og frys isen igen i ca. 1 time. 
 
TIPS: Du kan også lave isen helt fra bunden: Brug da en
opskrift på vaniljeis eller vaniljeparfait.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin