Logo

Nougat iskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blød nougat
6 pasteuriserede æggeblommer
60 g sukker
2 spsk mørk rom
6 dl piskefløde
 
Fyld:
50 g blød nougat
50 g mørk chokolade
50 g marcipan
 
Pynt:
Flødeskum
Friske jordbær
 
Smelt 150 g nougat i en skål over vandbad og køl det lidt af.
Pisk æggeblommer og sukker godt og tilsæt rom.
Pisk fløden stiv. Hak fyldet.
Rør et par spsk flødeskum i den smeltede nougat og vend det i æggemassen sammen med flødeskum og fyld.
Kom isblandingen i en form og frys den 5-6 timer, rør under indfrysning.
Anret med friske jordbær rundt om iskagen.  
Tips: Man kan lade iskagen stå 20 min. inden den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her