Logo

Nougat- og chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g sukker
50 g mandler
1 knsp natron
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
6 små makroner
1/2 dl rom
100 g mørk chokolade
1/2 l piskefløde
 
Smelt sukker og natron på en pande, kom mandlerne på og rør godt rundt.
Hæld det på en bageplade med bagepapir.
Lad det stivne og hak det i stykker.
 

Pisk æggeblommer og flormelis.
Kom knuste makroner og rom i sammen med den hårde nougat og den hakkede chokolade.

Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom det i en form og frys 3-4 timer, rør jævnligt under indfrysning.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydder-peberkage til fedtede fingre og lange diskussioner (!)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med kokos- og orangekaramelSpændende dessert hvor bananer drysses med karamel og grilles ved direkte varme. Severes...
• Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os