Logo

Nougatfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Hård nougat af 50 gr. mandler og 5 spsk sukker.

4 æg
5 spsk sukker
4 blade husblas
1 ½ dl piskefløde

Til den hårde nougat hakkes mandlerne groft, sukker brunes på en pande, heri kommes mandlerne og begge dele brunes. Hældes over på en olieret bageplade. Afsvales og knuses groft.
Æggeblommerne røres med sukkeret, husblas lægges i blød i koldt vand i 10 min., knuges op, smeltes over vandbad og afsvales inden den hældes i æggesnapsen.
De stiftpiskede hvider og den stiftpiskede flødeskum hældes i, sammen med det meste af den knuste nougat. (ca. 3 spsk gemmes til pynt) Alt blandes forsigtigt sammen.
Når fromagen er begyndt at stivne, hældes den i en glasskål el. portionskåle.
Pyntes med nougat og flødetoppe. (skum af ½ dl piskefløde).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her