Logo

Nougatfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg, delte
1 spsk sukker
1 tsk Vanille
4 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
Nougat:
50 g sukker
25 g smuttede, hakkede mandler
1 knsp. bagepulver

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Nougat:
Sukkeret smeltes til karamel, mandlerne og bagepulveret blandes i. Nougaten hældes på smurt plade og knuses, når den er kold. Æggeblommer og sukker røres. Vanila og knust nougat blandes i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes. Flødeskum og stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd, når fromagen kan bære. Desserten hældes i en skål og pyntes med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
• SolbærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodshalvaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - diabetikerSødt til dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os