Logo

Nougatfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg, delte
1 spsk sukker
1 tsk Vanille
4 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
Nougat:
50 g sukker
25 g smuttede, hakkede mandler
1 knsp. bagepulver

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Nougat:
Sukkeret smeltes til karamel, mandlerne og bagepulveret blandes i. Nougaten hældes på smurt plade og knuses, når den er kold. Æggeblommer og sukker røres. Vanila og knust nougat blandes i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes. Flødeskum og stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd, når fromagen kan bære. Desserten hældes i en skål og pyntes med flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?