Logo

Nougatis de luxe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100-150 g blød nougat
3 æggeblommer
1 1/2 dl sukker
4 dl piskefløde
1/2 dl cognac
 
Riv nougaten groft, det er lettest, hvis den er kold.
Stil den i køleskab bagefter.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
Pisk fløden.
Bland først cognac og derefter flødeskum i æggeblandingen.
Sæt ismaskinen i gang og hæld ismassen i.
Lad maskinen gå i 30 min.
Har du ingen ismaskine, kan du komme massen i en form og stille den i
fryseren.
Når isen er klar i ismaskinen eller har stået en tid i fryseren, den skal
stadig være blød, røres nougaten i.
Hæld ismassen op i en aflang form beklædt med plastfolie.
Stød formen et par gange mod bordet så massen bliver jævn.
Dæk formen med folie og sæt den i fryseren i mindst en time.
Tag isen ud og løft den op af formen ved hjælp af folien.
Fjern folien og skær isen i skiver.
Anret den på afkølede asietter og servér.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
• Frugtfyldt marengsOverrask med disse lette marengsreder, som kan forberedes længe før servering og fyldes...
• Små citrontærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os