Logo

Nougatis de luxe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100-150 g blød nougat
3 æggeblommer
1 ½ dl sukker
4 dl piskefløde
½ dl cognac
 
Riv nougaten groft, det er lettest, hvis den er kold.
Stil den i køleskab bagefter.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
Pisk fløden.
Bland først cognac og derefter flødeskum i æggeblandingen.
Sæt ismaskinen i gang og hæld ismassen i.
Lad maskinen gå i 30 min.
Har du ingen ismaskine, kan du komme massen i en form og stille den i
fryseren.
Når isen er klar i ismaskinen eller har stået en tid i fryseren, den skal
stadig være blød, røres nougaten i.
Hæld ismassen op i en aflang form beklædt med plastfolie.
Stød formen et par gange mod bordet så massen bliver jævn.
Dæk formen med folie og sæt den i fryseren i mindst en time.
Tag isen ud og løft den op af formen ved hjælp af folien.
Fjern folien og skær isen i skiver.
Anret den på afkølede asietter og servér.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?