Logo

Nougatis med blød nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blød nougat
4 æggeblommer
1 dl sukker
½ literpiskefløde
2 æggehvider
ristede mandelsplitter

Blødgør nougaten over vandbad. Lad den køle lidt af.
Pisk æggeblommer og sukker skummende, til sukkeret ikke knaser mere.
Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig.
Rør den blødgjorte nougat i æggesnapsen, gerne med en elpisker.
Vend flødeskummet i og til sidst de stiftpiskede hvider.
Fyld massen i en springform eller anden form, og dæk med folie.
Frys den mindst 5 timer. Rør gerne i ismassen et par gange i starten.
Pynt med ristede mandelsplitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her