Logo

Nougat-is med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Frysetid: 2-3 timer
(4 personer)

200 g blød nougat
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
1/2 liter piskefløde
Endvidere:
1/2 kg hindbær
sukker efter smag

Smelt den bløde nougat over vandbad.
Lad den svale lidt.
Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk den bløde nougat i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Frys isen.
Mos hindbærrene og rør dem sammen med sukker.
Anret isen portionsvis med et par kugler ved hver portion.
Kom hindbærpure over og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende citronpanna cottaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os