Logo

Nougat-is med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Frysetid: 2-3 timer
(4 personer)

200 g blød nougat
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
½ liter piskefløde
Endvidere:
½ kg hindbær
sukker efter smag

Smelt den bløde nougat over vandbad.
Lad den svale lidt.
Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk den bløde nougat i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Frys isen.
Mos hindbærrene og rør dem sammen med sukker.
Anret isen portionsvis med et par kugler ved hver portion.
Kom hindbærpure over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her