Logo

Nougatis med kiwipuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g skoldede hakkkede mandler
40 g sukker
5 æggeblommer
80 g sukker
5 æggehvider
2 dl piskefløde
3 kiwifrugter
 
Mandler og sukker smeltes til en lys karamel.
Kom karamellen på bagepapir.
Lad den bliv stiv.
Æggeblommer og sukker piskes sammen.
Karamellen knuses og kommes i æggemassen.
Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i til sidst.
Iscremen bør stå i fryseren i mindst 6 timer.
Skræl kiwierne, skær dem i stykker, purér dem.
Si puréen og anret isen med en skefuld på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
• Lyn-cheesecake med jordbærI en lille familie, hvor en stor cheesecake er for meget, er denne opskrift perfekt
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os