Logo

Nougatis med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Is:
150 g nougat
4 dl piskefløde
4 æggeblommer
75 g sukker
50 g hakkede valnødder
2 æggehvider
 
Honningglaserede valnødder:
50 g valnødder
3 spsk sukker
2 spsk akaciehonning
  
Is: Smelt nougat med lidt af fløden i en skål over vandbad.
Afkøl nougaten.
Pisk æggeblommer og sukker hvidt.
Pisk fløde til skum og pisk æggehvider stive.
Pisk den afkølede nougat i æggesnapsen sammen med valnødderne.
Vend først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i nougatcremen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i min. 3-4 timer, rør flere gange i cremen under indfrysning.
Honningglaserede valnødder: Varm valnødderne på en tør pande.
Tilsæt sukker og honning og lad det smelte og karamelisere under omrøring.
Læg valnødderne på bagepapir og afkøl dem enkeltvis.
Ved servering pyntes isen med de honningglaserede valnødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Schiuma di liquirizia di Calabria con salsa di anice di badianaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med passionsfrugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem dessertis med sherry og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os