Logo

Orange-chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g ylette (eller A38 eller andre surmælksprodukter)
2 ½ dl piskefløde
4 æggeblommer
100 g sukker
reven skal af 1 appelsin
100 g letbitter chokolade

Pisk æggeblommer og sukker til en meget luftig æggesnaps.
Pisk fløden stiv og bland æggesnaps i.
Ylette, appelsinskal og hakket chokolade vendes i og den fryses ned i en sandkageform.
For evt. formen med bagepapir, så er isen nem at tage ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tvebaksbudding - ÆrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Icecream lambadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurt- og jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tvebaksbudding - ÆrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!