Logo

Orange-chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g ylette (eller A38 eller andre surmælksprodukter)
2 ½ dl piskefløde
4 æggeblommer
100 g sukker
reven skal af 1 appelsin
100 g letbitter chokolade

Pisk æggeblommer og sukker til en meget luftig æggesnaps.
Pisk fløden stiv og bland æggesnaps i.
Ylette, appelsinskal og hakket chokolade vendes i og den fryses ned i en sandkageform.
For evt. formen med bagepapir, så er isen nem at tage ud.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?