Logo

Orange-chokolade is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
120 g mørk plade chokolade
3 æggeblommer
75 g flormelis 
½ l. piskefløde
1 tsk nescáfe
1 appelsin
75 g Toms orangegrene

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt disse ved svag varme sammen med ½ dl piskefløde og nescáfeen. Afkøl chokoladen lidt.
Pisk æggeblommer og flormelis luftige.
Pres appelsinen.
Rør chokoladen og den pressede appelsinsaft i æggeblommen.
Pisk resten af piskefløden stiv og vend den i fryseren 5-6 timer og vend isen ud på et fad.
Hak Toms orangegrene fint og drys dem over isen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?