Logo

Ostesouflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g hvedemel
2 dl fløde
25 g smør
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
125 g mild ost
6 æggehvider
6 æggeblommer

Bagetid ca. 50 minutter ved 180ºC. Tænd ovnen.
Rør melet ud med lidt af fløden i en gryde.
Tilsæt resten af fløden og smørret og kog det godt igennem under omrøring.
Tilsæt krydderier og ost. Rør i osten til saucen er smeltet.
Afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i en ad gangen.
Fold forsigtigt stiftpiskede æggehvider i dejen.
Fyld massen i en smurt souffleform, der rummer ca. 2 liter.
Bages nederst i ovnen. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her