Logo

Ostesouflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
40 g hvedemel
2 dl fløde
25 g smør
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
125 g mild ost
6 æggehvider
6 æggeblommer

Bagetid ca. 50 minutter ved 180ºC. Tænd ovnen.
Rør melet ud med lidt af fløden i en gryde.
Tilsæt resten af fløden og smørret og kog det godt igennem under omrøring.
Tilsæt krydderier og ost. Rør i osten til saucen er smeltet.
Afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i en ad gangen.
Fold forsigtigt stiftpiskede æggehvider i dejen.
Fyld massen i en smurt souffleform, der rummer ca. 2 liter.
Bages nederst i ovnen. Server straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?