Logo

Påskesoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
4 æggeblommer
5 æggehvider
1 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
2 tsk Maizenamel
2 spsk smør til smøring af fad

Rør æggeblommerne sammen.
Pisk først hviderne stive og derefter seje med flormelis, vaniljesukker og til sidst Maizenamel.
Lad smørret smelte på et fad i en 250º varm ovn.
Tag fadet ud.

Bland forsigtigt blommerne i hviderne og sæt dejen på det varme fad i 4-6 "boller".
Bag ca. 5 min. i den varme ovn, til de er lysebrune, og spis straks rygende varme drysset med flormelis.
Giv syltetøj hertil.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage 3En god dansk klassiker, som vi aldrig bliver trætte af! Prøv selv
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os