Logo

Påskesoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 æggeblommer
5 æggehvider
1 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
2 tsk Maizenamel
2 spsk smør til smøring af fad

Rør æggeblommerne sammen.
Pisk først hviderne stive og derefter seje med flormelis, vaniljesukker og til sidst Maizenamel.
Lad smørret smelte på et fad i en 250º varm ovn.
Tag fadet ud.

Bland forsigtigt blommerne i hviderne og sæt dejen på det varme fad i 4-6 "boller".
Bag ca. 5 min. i den varme ovn, til de er lysebrune, og spis straks rygende varme drysset med flormelis.
Giv syltetøj hertil.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?