Logo

Pærer - go!

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pærer
100 g kransekagemasse
1 æggehvide
ca. 50 g chokolade
5 mandler
Sukkerlage:
1 liter vand
150 g sukker
2 tsk vaniljesukker
 
Pærerne skrælles, stilken skal blive på.
Koges i sukkerlage ca. 10 min. Chokoladen smeltes i vandbad. Kransekagemassen sprøjtes i ringe ca. 6 cm.
Bages i ovnen 190°C i 5-10 min.
Når kransekagen er kold, sættes den kogte pærer oven på, smøres med smeltet chokolade, og drysses med mandlerne der er skåret i strimler.  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?