Logo

Pærer - go!

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pærer
100 g kransekagemasse
1 æggehvide
ca. 50 g chokolade
5 mandler
Sukkerlage:
1 liter vand
150 g sukker
2 tsk vaniljesukker
 
Pærerne skrælles, stilken skal blive på.
Koges i sukkerlage ca. 10 min. Chokoladen smeltes i vandbad. Kransekagemassen sprøjtes i ringe ca. 6 cm.
Bages i ovnen 190°C i 5-10 min.
Når kransekagen er kold, sættes den kogte pærer oven på, smøres med smeltet chokolade, og drysses med mandlerne der er skåret i strimler.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
• Abrikoskompot med fire aromaerAbrikoskompot er dejligt tilbehør til mange retter, denne meget søde kompot står meget...
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os