Logo

Pærer fyldt med chokoladecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 pærer
150 g sukker
1 1/2 dl vand
1 spsk citronsaft
2-3 spsk mandelflager
3 dl piskefløde el. vaniljeis
 
Sauce:
150 g chokolade
1/2 -1 dl vand
1/2 -1 dl sukker
1-2 tsk vaniljesukker
 
Del pærene i 2 og fjern kernehuset, lad stilkene sidde på.
Kog vand sukker og citronsaft op.
Kog forsigtigt pærene i sukkerlagen til de er knapt møre.
Tag dem op og lad dem køle af.
Rist mandlerne på en tør pande eller i en ovn.
Kom Chokolade, sukker, vaniljesukkerog vand i en skål.
Varm saucen forsigtigt op i vandbad el. mikroovn.
Lad pærerne dryppe godt af.
Fyld isen el. cremen i pærerne og pynt med mandler og mynteblade.
Server med varm chokoladesauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PassionssorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Daddelis med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergratin - Clafoutis à la RhubarbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os