Logo

Pærer i appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærer i appelsinsauce

 

En nem og lækker vinterdessert, der ikke tynger på kaloriebudgettet.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 økologiske appelsiner

1 dl vand

2 spsk sukker

2 pærer

½ tsk majsstivelse

*

 

Riv skallen af appelsinerne, og pres saften.

Kom det i en lille gryde med vand og sukker.

Giv det et opkog, og lad det simre et par min.

 

Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehusene.

Læg pærerne i appelsinlagen, og lad dem simre møre 5-10 min.

Tag pærerne op, og jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

Hæld saucen over pærerne, og server desserten varm eller afkølet.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her