Logo

Pærer i appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pærer i appelsinsauce

 

En nem og lækker vinterdessert, der ikke tynger på kaloriebudgettet.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 økologiske appelsiner

1 dl vand

2 spsk sukker

2 pærer

½ tsk majsstivelse

*

 

Riv skallen af appelsinerne, og pres saften.

Kom det i en lille gryde med vand og sukker.

Giv det et opkog, og lad det simre et par min.

 

Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehusene.

Læg pærerne i appelsinlagen, og lad dem simre møre 5-10 min.

Tag pærerne op, og jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

Hæld saucen over pærerne, og server desserten varm eller afkølet.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsintærteEn lækker tærte med fyld af vaniljekogte appelsinskiver. Et hit til alle, der elsker...
• Citrussalat med honningHurtig, enkel og god. Her er en frisk dessert eller et lille mellemmåltid
• SommerbowleDenne forfriskende sommerbowle kan selvfølgelig også nydes om vinteren
• Portions-fløderand med frugtDen danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!