Logo

Pærer med Daim drys...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogelage:
1 citron
7 dl vand
85 gram sukker
4 hele tørrede ingefær (ca. 10 gr.)
2 store skrællede pærer (ca. 400 gr.)
 
Creme:
1 ½ dl piskefløde
75 g knust Daim bar ell. Daim kugler
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 tsk lage fra syltet ingefær
 
Pynt:
Hakket Daim ell. Daim kugler
 
Kogelage:
Skær skallen af citronen med fx. en kartoffelskræller.
Bring vand, sukker, ingefær og citronskal i kog. kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Halver pærerne og fjern stilk, blomst og kernehus.
Kog pærerne i lagen i ca. 5 min.
Stil dem til afkøling - stadig i lagen.
Creme:
Pisk fløde og Daim til en let skum og smag til med ingefær og lage.
Fordel cremen på 4 portionstallerkner.
Tag pærerne op af lagen, dup dem tørre og skær dem i tynde lameller, som en vifte.
Anret pærerne på cremen og pynt med Daim. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?