Logo

Pærer med kanelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pærer med kanelcreme

 

Friske grønne Clara Friis pærer marineret i ahornsirup med kanelcreme.

Se opskrift til 4 personer på 15 min.

 

#Ingredienser:

8 spsk græsk yoghurt
2 tsk stødt kanel
25 g mørk chokolade
25 g valnødder
3 Clara Friis pærer
2 spsk ahornsirup
*

Tilberedning:

Rør yoghurten med kanel.

Hak chokolade og valnødder groft.

Skær pærerne i tynde strimler.

Vend pærestrimlerne med ahornsirup i en stor skål så snart de er skåret ud.

Fordel pærerne i 4 dybe tallerkener eller skåle.

Kom 2 spsk kanelyoghurt på toppen af hver portion og drys med chokolade og valnødder.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pære Belle HeleneDenne klassiske dessert er blevet lavet i mindst 150 år og har fået sit navn fra Jacques...
• Pærer ConcordePæren minder i udseende om Conference, aflang nissehueform, men med en meget finere...
• Pære Belle HeleneDenne klassiske dessert er blevet lavet i mindst 150 år og har fået sit navn fra Jacques...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os