Logo

Pærer med karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærer med karamelsauce

4 modne pærer

1 l vand

3 dl rørsukker

1 spsk vaniljesukker

 

Karamelsauce:

2 dl fløde

2 dl (rørsukker) flormelis

2 tsk vaniljesukker

 

Skræl pærerne, men lad stilken blive på.

Kog vand, rørsukker og vaniljesukker.

Læg pærerne i, og kog dem, til de lige er møre.

Tag pærerne op.

Bland ingredienserne til saucen i en lille gryde, og kog den, til den tykner.

Stil pærerne på små tallerkner, og fordel saucen over dem.

 

Tips: man kan lægge en stang kanel i saucen for at tilsætte lidt kanelsmag. Lad kanelstangen koge med fra begyndelsen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?