Logo

Pærer med karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pærer med karamelsauce

4 modne pærer

1 l vand

3 dl rørsukker

1 spsk vaniljesukker

 

Karamelsauce:

2 dl fløde

2 dl (rørsukker) flormelis

2 tsk vaniljesukker

 

Skræl pærerne, men lad stilken blive på.

Kog vand, rørsukker og vaniljesukker.

Læg pærerne i, og kog dem, til de lige er møre.

Tag pærerne op.

Bland ingredienserne til saucen i en lille gryde, og kog den, til den tykner.

Stil pærerne på små tallerkner, og fordel saucen over dem.

 

Tips: man kan lægge en stang kanel i saucen for at tilsætte lidt kanelsmag. Lad kanelstangen koge med fra begyndelsen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold souffle med kastaniepuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
• Lækker solbær- og flødecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold, flamberet Cointreau­-mandelbisquit med ribsmousselineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os