Logo

Pærer med marcipanlåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stort æg
¾ dl sukker
4 spsk hvedemel
50 g smør
2 spsk mandellikør (kan evt. udelades)
80 g marcipan
4 pærer

Ægget piskes skummende med sukkeret. Melet vendes i. Smørret smeltes og røres i sammen med likøren. Marcipanen rives groft på råkostjernet og tilsættes.
Pærerne skrælles og skæres i fileter. De lægges i fire små portionstærteforme. Dejen fordeles over pærerne, og desserten bages i en 180ºC varm ovn ca 20 min.
Desserten kan serveres med hjemmelavet is.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?