Logo

Pærer pocheret i rød Bordeaux ledsaget af lakridscreme ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
og honnningkagekiks - Poire pochée au vin épicé, crème glacée a la reglisse, tuile au pain d'épices - (4 personer)
 
4 pærer.
1 flaske rød Bordeaux.
½ stang vanilje.
10 sorte peberkorn.
1 stjerneanis.
2 stk kanel.
3 nelliker.
125 g flormelis.
2 skiver honningkage.
15 g letsaltet smør
Tilbehør:
Creme anglaise og lakridspulver
 
Varm vinen op med krydderier og sukker.
Skræl pærerne og kog dem møre i vinen ved lavt blus.
Lad pærerne køle af i vinen og lad trække på køl til næste dag.
Skær honningkagebrødet i 2 mm tykke skiver.
Smelt smørret nøddebrunt og smør det på honningka­gestykkerne og rist dem i ovnen ved 200°.
Lad honningkagestykkerne køle af over en buet form.
Server pærerne med reduceret rødvinslage og hon­ningkagekiks samt en iskold creme, fx. en creme an­glaise, smagt til med lakrids.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengs med is og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejspizza med æbler og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NougatisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengs med nougat-cremeDesserten er skønne sprøde marengs med en nem og lækker nougatcreme. Enkel opskrift der...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!