Logo

Pærer pocheret i rød Bordeaux ledsaget af lakridscreme ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og honnningkagekiks - Poire pochée au vin épicé, crème glacée a la reglisse, tuile au pain d'épices - (4 personer)
 
4 pærer.
1 flaske rød Bordeaux.
½ stang vanilje.
10 sorte peberkorn.
1 stjerneanis.
2 stk kanel.
3 nelliker.
125 g flormelis.
2 skiver honningkage.
15 g letsaltet smør
Tilbehør:
Creme anglaise og lakridspulver
 
Varm vinen op med krydderier og sukker.
Skræl pærerne og kog dem møre i vinen ved lavt blus.
Lad pærerne køle af i vinen og lad trække på køl til næste dag.
Skær honningkagebrødet i 2 mm tykke skiver.
Smelt smørret nøddebrunt og smør det på honningka­gestykkerne og rist dem i ovnen ved 200°.
Lad honningkagestykkerne køle af over en buet form.
Server pærerne med reduceret rødvinslage og hon­ningkagekiks samt en iskold creme, fx. en creme an­glaise, smagt til med lakrids.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her