Logo

Pærer pocheret i rød Bordeaux ledsaget af lakridscreme ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
og honnningkagekiks - Poire pochée au vin épicé, crème glacée a la reglisse, tuile au pain d'épices - (4 personer)
 
4 pærer.
1 flaske rød Bordeaux.
½ stang vanilje.
10 sorte peberkorn.
1 stjerneanis.
2 stk kanel.
3 nelliker.
125 g flormelis.
2 skiver honningkage.
15 g letsaltet smør
Tilbehør:
Creme anglaise og lakridspulver
 
Varm vinen op med krydderier og sukker.
Skræl pærerne og kog dem møre i vinen ved lavt blus.
Lad pærerne køle af i vinen og lad trække på køl til næste dag.
Skær honningkagebrødet i 2 mm tykke skiver.
Smelt smørret nøddebrunt og smør det på honningka­gestykkerne og rist dem i ovnen ved 200°.
Lad honningkagestykkerne køle af over en buet form.
Server pærerne med reduceret rødvinslage og hon­ningkagekiks samt en iskold creme, fx. en creme an­glaise, smagt til med lakrids.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?