Logo

Pærer på makron med portvinscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 10min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 godt modne pærer
2 dl vand
1 dl sukker
4 store eller 8 små makroner
lidt portvin
25 g hakkede nøddekerner eller mandler Portvinscreme:
1 æggeblomme
2 spsk sukker
1/2 dl portvin + 1 glas til kokken
2 dl piskefløde

Skræl pærerne og del dem i halve.
Kog dem i vand og sukker 4-5 min.
Lad dem svale i lagen.
Fordel makronerne i portionsglas og dryp dem med lidt portvin.
Kom pærerne herpå.
Pisk æggeblommen sammen med sukker og pisk portvinen i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom lidt portvinscreme på hver portion og drys med hakkede nødder eller mandler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citrontærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer bagt i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Erotiske jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrontærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os