Logo

Pærer rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 portion

6 store, ikke for modne pærer
6 dl rødvin
75 g sukker
1 stang kanel
¼ l piskefløde
3-4 italienske amaretti (makroner)

Skræl pærerne, og del dem i to, Skær kernehus og stilk bort. Kom dem i en gryde med sukker, kanel og vin. Bring dem i kog, skru ned, og lad dem koge i 20 minutter. Tag forsigtigt pærerne op, og skær hver halve pære i skiver næsten helt igennem. Anret dem i portionsanretninger i vifteform. Pisk fløden stiv, knus makronerne, og vend dem forsigtigt i flødeskummet. Pynt pærerne med flødeskummet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her